Cyberpunk 2077 se končno vrača v Playstation Store 21. junija

CD Projekt Red, studio za produkcijo iger, je napovedal vnovično vključitev Cyberpunk 2077 v PlayStation Store, potem ko je Sony znova umaknil igro s platforme, potem ko so jo uporabniki PlayStationa kmalu po izdaji kritizirali zaradi pomanjkljivosti in težav. Cyberpunk 2077 se bo vrnil v PlayStation Store v nekaj dneh, 21. junija 2021, v skladu z izjavo, objavljeno na uradni strani za objavo CD Projekt Red. Izdaja Cyberpunk 2077 za PlayStation 4 je bila zaradi pritožb igralcev iger PlayStation odstranjena iz trgovine PlayStation za več kot 180 dni.

Kupci PlayStation 4 in PS5 bodo lahko kmalu kupili digitalno izdajo Cyberpunk 2077 v PlayStation Store, šest mesecev po tem, ko je Sony Interactive Entertainment (SIE) razveljavil igro vlog. CD Projekt Red je v regulativnem obvestilu, kot poroča Eurogamer, razkril, da bo Cyberpunk 2077 izšel v PlayStation Store 21. junija.

Cyberpunk 2077 se je vrnil v Sonyjevo digitalno trgovino po izdaji številnih večjih popravkov in sprotnih popravkov razvijalca CD Projekt Red. Z nedavnimi nadgradnjami je bilo odpravljenih na stotine težav in izboljšana je bila zmogljivost igre na konzolah zadnje generacije.Igra je sprva imela veliko napak, številni uporabniki PS4 in Xbox One pa so imeli resne težave z zmogljivostjo. Microsoft je prav tako izdal vračila kupnine, vendar je namesto odstranitve strani trgovine Cyberpunk 2077 objavil opozorilo glede možnih težav z zmogljivostjo Xbox One.

Od decembra je CD Projekt Red izdal več hitrih popravkov in večjih popravkov za Cyberpunk 2077. Tudi če na PS4 ne deluje tako gladko, kot je Sony upal, se zdi, da je RPG v dovolj dobrem položaju, da zadovolji Sony.

Januarja je Iwiski izdal obsežnejše opravičilo, CD Projekt pa je predstavil dolgoročno strategijo za popravilo Cyberpunk 2077, začenši s parom velikih popravkov, namenjenih izboljšanju zmogljivosti, reševanju težav z igranjem in reševanju neštetih zrušitev.

CD Projekt Red je več kot desetletje porabil za Cyberpunk 2077, ki ga opisuje kot dolgoročno naložbo, ki jo bo lahko prodajal v 'prihodnjih letih'. Namesto ustvarjanja diskretne komponente za več igralcev se je studio odločil, da se osredotoči na integracijo spletne funkcionalnosti v vse svoje igre. Vendar pa je v drugi polovici letošnjega leta obljubil dodatno vsebino za kampanjo Cyberpunk 2077 za enega igralca, pa tudi veliko prenovo za nove konzole, vključno s PlayStation 5.

Oznake2077 kiberpunk igranje iger Igralna postaja