Črna detelja, poglavje 313: Datum izdaje in branje mange na spletu

Uvod

Datum izdaje ene najbolj priljubljenih mang Shonen Črna detelja se tiho, a vztrajno približuje. Glede na dogodke, ki so se zgodili v prejšnjem poglavju, so oboževalci, kot smo mi, preveč navdušeni, da bi videli, kako se ekipa Black Bull Squad in njeni člani spopadajo z Morisom in njegovim zlobnim obstojem. Glede na dejstvo, da se med pogovorom približuje datum izdaje poglavja Black Clover 313, boste morda želeli dobiti nekaj posodobitev in novic o novem poglavju. Torej, tukaj vam želimo posredovati datum izida in pričakovani zaplet prihajajočega poglavja Black Clover.

Pričakovani datum izdaje 313. poglavja Black Clover

Torej, razmišljate o datumu izida poglavja 313 Black Clover, kajne? Kdaj bo izšlo prihajajoče poglavje mange Jurija Tabate? Ali bo odloženo? Glede na poročila, ki smo jih zbrali do sedaj, si ilustrator ne bo vzel odmora, dokler ne bo objavljeno prihajajoče poglavje Črne detelje.

Torej, če bo šlo vse po urniku njegove običajne izdaje, bo poglavje 313 Black Clover objavljeno 14. novembra letos (nedelja).Kje brati?

Zdaj ... prihajamo na mesta, kjer ga lahko dejansko preberete (zakonito). Kot vedno sledi, lahko prihajajoče poglavje preberete na spletu na uradni spletni strani Shonen Jump. Black Clover Chapter 313 bo na voljo tudi na javnih platformah za branje mange, kot so Manga Plus, spletna revija Shueisha in Viz.

Povzetek prejšnjega poglavja

Zadnje poglavje animeja z naslovom 'Pri vratih pekla' je bilo javno objavljeno 7. novembra letos. Poglavje mange prikazuje boj med Black Bull Squadom in Morisom ter njegovo hudičevo moč.

Začel se je spopad proti Morisu in člani so začeli kazati svoje magične sposobnosti. Najprej gledamo, kako se Vanessa spopade z Morisom, ki ji pomaga čarovnija preobrazbe Greya. Ko se je vojna stopnjevala, se je Gray začela počutiti tesnobno, vendar ji je Henry rekel, naj ga opazuje, ko je začel svojo zrcalno magijo. Da bi izničil napad, je Moris svojim sovražnikom predlagal, da imajo zgolj pogled na veliko moč hudiča, ki uporablja svojo moč gravitacije. Henry se je nameraval upreti napadu, ko ga je Gordon prijel za hrbet in mu rekel, da je prišel tja, da bi mu pomagal.
Asta se je pojavil in Morisu izjavil, da mu je vseeno, ali je on končni hudič ali Moris, strokovnjak za magijo diamantnega kraljestva, jim ni pomenil nič. Asta je tudi omenila, da so tukaj, da poiščejo svojega kapetana Yamija.

Preberite tudi: Potrjen datum izdaje 3. sezone One Punch Man za 2022 in kaj vemo

Pričakovani zaplet za 313. poglavje Black Clover

Po poti drugih najbolje ocenjenih serij mang so zdaj v etru tudi odkritja prihajajočega poglavja Black Clover 313 o črni detelji, saj skupnost običajno prevaja surovine. Torej, brez kakršnih koli spojerjev, ne moremo veliko povedati o zapletu. Torej bo takole:

Ekipa Black Bull se začne spopadati z Morisom. Moris je presenečen, saj je izvedel številne poskuse, da bi dobil v roke končno množico hudičev. Asta in ostali se pridružijo boju, saj želijo svojega kapetana Yamija nazaj.
Za bolj izpostavljene spojlerje se lahko pridružite reddit ročajem animeja.