Cole Sprouse in Lili Reinhart sta NAZAJ SKUPAJ in ZMANJKA? Razložene govorice

so Cole Sprouse in Lili Reinhart iz klasične pravljice' Riverdale ' ponovno nazaj? So rešili svoj nesporazum? Bomo par spet videli skupaj? Počakaj, to je veliko vprašanj naenkrat. Toda uganite, kaj bi lahko imeli odgovor na vse. Spet imamo nekaj v zraku za naš nekoč vroč par, Cole Sprouse in Lili Reinhart. Ostanite z nami, ravno tukaj, da boste izvedeli vse o Reinhartu in Sprouseu.

Cole Sprouse & Lili Reinhart: Naj vas popeljemo skozi njuno razmerje

Oboževalci so poskočili od navdušenja, ko so ugotovili, da se Lili in Cole hodita. Vsekakor zelo pogrešava par. Zato ne izgubljajmo več časa in vas popeljemo skozi spomin na njuno čudovito razmerje. Zvezdnice so zagotovo dobile priložnost, da se raziščejo skupaj s svojo oddajo ' Riverdale '. Leta 2017 sta se na snemanju svoje oddaje spogledovala drug z drugim. Oba sta zagotovo imela zelo lepo prijateljstvo, preden sta stopila naprej v razmerje.Ljubezenski ptiči sta svojo zvezo kmalu objavila v istem letu, 2017. Celo skupaj sta se na veliko potovala. Leta 2017 sta si oba vzela prvi skupni dopust, oba sta se odlično zabavala na plažah Havajev. Leta 2018 sta bila oba opažena tudi v Parizu in nato v Mehiki. Večino časa ob različnih priložnostih najdemo zvezde, ki se držijo za roke in se poljubljajo. Kot uradni par sta celo debitirala na rdeči preprogi. Skupaj smo jih videli tudi za Met Gala 2019.

Zakaj so se Lovebirds razšli?

Prepričan sem, da ste bili navdušeni, ko ste videli njihovo ljubezensko zgodbo. Zdaj verjetno razmišljate, zakaj sta se oba ločila? No, če tega ne veste, ostanite z nami, ko bomo razkrivali, zakaj se je najslajši par Hollywooda odločil, da se razideta drug z drugim.

Po naših poročilih leto 2019 ni bilo dobro leto za par. Začetek leta 2019 je bil sicer še boljši, a so stvari kmalu šle iz domišljije. V skladu s tem sta julija istega leta prekinila razmerje. Med parom je bilo veliko nesporazumov. Poleg tega med koronavirusom niso bili toliko v stiku drug z drugim. Razdalja je vsekakor zajezila iskrico v njunem razmerju.

Kmalu sta oba soigralca tudi prekinila molk o njunem razhodu, saj je bilo veliko govoric, ki so trdile, da je njuno razmerje živo. Oba sta kmalu prek svojih družabnih omrežij posredno izjavila, da sta se ločila.

Se je par spet zbral?

Zdaj prihaja razprava dneva, na katero so vsi čakali. Njihovi oboževalci bi poskočili, če bi se par spet zbral. Dva res nista spet skupaj. Pravzaprav Cole trenutno hodi z Arijem Fournierjem. Po drugi strani pa nismo prejeli nobenih posodobitev zmenkov za Lili Reinhart, zato bi radi rekli, da je še vedno samska.