Cobra Kai, sezona 4: Ali se Elisabeth Shue končno vrača kot Ali?

Uvod: 4. sezona Cobra Kai

Čakanje oboževalcev se je končalo, saj je bil pred kratkim javno objavljen datum izida sezone 4 Cobra Kai. 4. sezona bo premierno predstavljena na Netflixu decembra 2021. Napovedniki Cobra Kai, ki so bili nedavno objavljeni, so občinstvo navdušili nad ogledom serije. Nekateri citati skupaj z dražljivci nakazujejo nekaj stvari o zapletu 4. sezone Cobra Kai. Tretja sezona Cobra Kai je že bila superhit, saj je dosegla najvišje mesto v skoraj 28 državah in se uvrstila v vrsto najboljših 10 superhitov v približno 85 državah. Tretja sezona serije je predstavila odlično dogajanje z bitko pri Chateau LaRusso in vrnitvijo Elisabeth Shue igral kot 'Ali'.

Zaplet 4. sezone

Sezona 4 Cobra Kai bo osredotočena na največjo akcijo med skupnimi silami dojojev Eagle Fang in Miyagi Do, ki se borijo proti Cobra Kaiju na turnirju. V 3. sezoni smo opazili združevanje dojojev Eagle Fang in Miyagija. Zmagovalec turnirja bo vdrl v dolino, poraženec pa mora zapustiti mesto. Zgodba se bo osredotočila na študente, ki jih pripravljajo na tekmovanje in se nato borijo s Cobra Kai, da bi ponovno osvojili njihovo dolino. Glavna voditelja serije Sam in Hawk se bosta borila proti zlikovcema Robbyju in Kylerju. Kot je prikazano v napovedniku, bo Terry Silver debitiral v Cobra Kaiju in bo Cobra Kaiju dal nekaj finančne pomoči. Tretja sezona je že bila priča nekaj utrinkov prijateljstva med Kreesejem in Silverjem. Napovednik prikazuje prisotnost Silverja v seriji, ko ga je Kreese poklical na pomoč. To pomeni, da bo Kreeseju in njegovi kobri pomagal Terry Silver.Preberite tudi: Se bo Owen Wilson vrnil kot strela McQueen v seriji Disney+ Cars on the Road?

Datum izida 4. sezone Cobra Kai

Sezona 4 Netflixove oddaje Cobra Kai bo za oboževalce na voljo 31. decembra, v petek leta 2021. Napovedniki so že razkrili, kako mojstri dojojev Miyagi do in Eagle Fang trenirajo svoje učence, da se borijo proti Cobra Kaiju, da bi zavzeli dolino v Turnir v vseh dolinah.

Tako kot prejšnje uspešnice se tudi 4. sezona Cobra Kai domneva, da je superhit. Ostanite z nami in si oglejte svojo najljubšo serijo Cobra Kai, da boste priča največjega akcijskega zaporedja v letu.