Chris Pratt in Arnold Schwarzenegger se približujeta po objavi otroka številka 2 s Katherine Schwarzenegger

Chris Pratt je bil skozi leta znan po več svojih vlogah v Hollywoodu, njegova najbolj znana je vloga v Varuhi galaksije (ima vlogo Zvezdni Gospod ). Pratt je bil tudi dobro priznan kot filantrop, zlasti med poroko z Anna Faris . Kljub ločitvi sta se govorila, da sta v dobrih odnosih.

Pratt se je poročil v tako imenovano 'politično kraljevsko družino', ko je bil sprejet v družino Schwarzenegger, saj imata odnose z Kennedys . Njegov odnos z Katherine Schwarzenegger , hči od Arnold Schwarzenegger , je bila romanca, ki je ostala na nizki ravni. Začela sta hoditi sredi leta 2018, poročila pa sta se leto pozneje, junija 2019.Ko je bil Pratt intervjuvan o tem, kako je imeti Arnolda za tasta, je omenil, da je navdušen in neverjetno hvaležen, da ga je tako dobro sprejel. Zdi se, da imata zabaven, lahkoten odnos in se tudi precej potegavščita. V intervjuju z Jimmy Kimmel oktobra 2019, po nevarnih požarih v Kaliforniji, Schwarzenegger govori o svojem novem zetu Chrisu Prattu. Poimenoval ga je 'neverjetno prijazna oseba'. Nato se je pošalil o dejstvu, da se zdi, kot da mu hči daje konkurenco. To pravi, ker je Chris Pratt menda višji od njega in je posnel večje filme, ki so bili uspešnice v primerjavi s Schwarzeneggerjevim časom v Hollywoodu.

Ko sta se prvič srečala, je Pratt govoril, da bo svojemu bodočemu tastu predlagal 'skupaj v telovadnico'. In od takrat sta se združila zaradi skupne ljubezni do fitnesa.

Par, Pratt in Schwarzenegger, je avgusta 2020 pozdravil svojega prvega otroka in ji dal ime Lyla. Arnold se ni sramežljivo hvalil o svojem prvem vnuku in je nekaj primerov delil s svojo hčerko in novim otrokom. V drugem intervjuju z Jimmyjem Kimmelom je govoril o tem, kako se počuti star zdaj, ko ima vnuka. Govoril je tudi o tem, da je njegova hčerka dobra mati, ki se je ustalila v rutini in se včasih sooča s težavami, ko otroka daje drugim družinskim članom. Pravi in ​​citiram: 'Kadar koli se dotaknete otroka, ona reče: 'O moj bog, ne drži je tako,',' je rekel. 'Rečem: 'Katherine, daj no, dovolj otrok imam v rokah. Točno vem, kaj delam. Jaz sem strokovnjak za te stvari.’ In ona se kar zmeša. Mislim, da je naravno.' Šali se o tem, kako mu Katherine ne dovoli zamenjati plenic dojenčku Lyli in pravi, da je bil zelo priden oče in je rad preživljal čas s svojimi otroki, čeprav je to pomenilo menjavanje plenic ali previjanje, dokler ne zaspijo, in si želi enako priložnost z vnukom.

Pravi tudi, da je zelo ponosen na svojo hčerko in zeta ter da sta bila izjemna starša. Par je pravkar objavil dejstvo, da pričakujeta drugega otroka in dedek Schwarzenegger ne bi mogel biti srečnejši. Viri pravijo, da si je Pratt vzel osebni čas, da bi videl svojega tasta in ga vprašal za starševski nasvet ter imel druge pogovore o družinskem življenju. Zdi se, da dvojca deli nezlomljiva vez drugega kot spoštovanje in ljubezen do drugega.