Brad Pitt želi ZNOVA ODPRTI Music Studio, da bi svoj fokus premaknil z Angeline Jolie in njihovih otrok

Brad Pitt je trenutno najbolj kontroverzni igralec leta 2021 zaradi svoje nenehne bitke z bivšo ženo igralko Angelina jolie medtem ko sta oba na sodišču že več kot 4 leta, odkar sta se ločila leta 2016. Bitka je končana, kdo bo prevzel skrbništvo nad njunima otrokoma, naj bo to Angelina ali Brad Pitt. Za zmago v bitki sta uporabila vse vire in moč, ki ju imata, vendar se je njun primer preobratil leta 2021, ko je sodišče odločilo o pritožbi Angeline Jolie, da zamenja prejšnjega sodnika, saj je bil v sorodu z Bradom Pittom.

Čeprav je posestvo, ne vsebuje le tega, da je bil priljubljen studio že v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja in je bilo tukaj posnetih veliko znanih založb in veliko znanih ljudi, ki so dali uspešnice, so bili del tega. Superzvezdniki so všeč Pink Floyd , AC/DC , in The Cure World bi prišli sem, da bi posneli svojo glasbo in uživali v sproščujočem vzdušju in velikem bazenu, ki se mora ohladiti, ko so utrujeni.Studio je bil znan kot Studio Miraval ki je prenehala delovati pred 20 leti in bo zaradi igralca Brada Pitta doživela prenovo in popravilo. To želi uresničiti in do poletja 2022 ponovno odpreti studio in mu pomagati doseči ta podvig, ki mu je pomagal Damien Quintard 30-letni glasbeni inženir iz Pariza.

Sodeloval je s številnimi znanimi imeni in prispeval tudi k razvoju Sistem Dolby Atmos . Brad Pitt je videl njegovo delo in se odločil, da bi bil najboljši za to delo, in imel sestanek v svoji pariški pisarni, kjer je ure sedel in se pogovarjal ter govoril o idejah za prenovo Studia Miraval. Čeprav sta oba nekdo, ki ima rad idejo preprostosti, sta se dogovorila za idejo in že delata na njej. Quintard je imel intervju, kjer je pokazal, kako navdušen je nad projektom.

Rekel je,

Ko se bo objekt odprl leta 2022, bo Studio Miraval na voljo vsem večjim snemalnim založbam: Predstavljajte si, da Billie Eilish izvaja kroge in srka na Studio by Miraval rosé (kar francoski časopis Le Figaro poimenoval 'superzvezda roseja'), preden se je vrnil v studio, da bi posnel nekaj skladb in pomahal Pittu na poti v notranjost.