Boruto Epizoda 235 Datum predvajanja, puščanje, predogled in razprave o spojlerju

Boruto: Naruto naslednje generacije obstaja že več kot tri leta in je še vedno močna v svoji prvi sezoni, vendar vam bomo povedali vse podrobnosti o Boruto Epizodi 235, ko bo izšla in kaj lahko od nje pričakujete.

Kdaj bo izšla naslednja epizoda?

Boruto Epizoda 235 naj bi izšla 6. februarja v nedeljo 2022. Ustvarjenih je bilo veliko lažnih povezav, na Youtubu pa predvaja nekaj lažnih epizod, ki so le zbirka prizorov.To je bolj kot potovanje osebe, ki želi postati največji shinobi, ki je tam. Prav tako ni bilo nobenih novic o tem, kdaj bo serija predvajana, vendar če pogledamo prejšnje serije, je bila skoraj tam že več kot 8 let in je imela veliko delov in filmov, ki so služili namenu, tako da je zgodba lahko napredovala dlje od tega, kar je bila.

Trenutno zgodba napreduje na dober način, saj je veliko prostora za razvoj likov in pojavlja se več sovražnikov, kar pomeni, da je še veliko dela, tudi v primerjavi z mango je še veliko ostalo za postoriti. Če pa želite bolj ujeti, kaj se bo zgodilo, lahko vedno preberete mango, ki vam bo povedala preostanek zgodbe.