Bob Odenkirk končno namiguje, da je bolje pokličite Saula, datum izida sezone 6 leta 2022

Bolje Caul Saul je spin-off serija Breaking Bad, ki jo producira Vince Gilligan in Peter Gould. Ameriška kriminalna drama je postavljena v Albuquerque v Novi Mehiki v začetku in sredini 2000-ih. Protagonist serije je James ali Jimmy McGill, ki ga igra BOB ODENKIRK in zgodba se odvija, ko nadaljuje svojo pot od nekdanjega prevaranta do resnega odvetnika in nato do pohlepnega kriminalnega odvetnika obrambe. Serija je tudi predzgodba in nadaljevanje še ene kriminalne drame Vincea Gilligana Breaking Bad. Better Caul Saul je serija 6 sezon, kjer je bilo prejšnjih pet sezon že izdanih, zadnja sezona pa naj bi bila na sporedu naslednje leto 2022.

Napovednik, datum izdaje

Sezona, kot so potrdili ustvarjalci, bo zaznamovala konec serije in je bila sprva načrtovana za izdajo leta 2021, saj naj bi se snemanje oglasov začelo septembra 2020. Vendar pa je zaradi globalne pandemije serija odložena in njena snemanje se je začelo marca letos v Novi Mehiki. pa z Odenkirkovim srčnim infarktom. spet se je snemanje zamaknilo in zdaj je vse pripravljeno za izid naslednje leto in ga lahko pričakujemo nekje sredi prihodnjega leta.Do zdaj serija ni uradno začela; napovednik, a ker se snemanje in produkcijsko delo nadaljujejo v polnem razcvetu, lahko napovednik pričakujemo kmalu.

Kaj pa igralska zasedba?

Glede na igralsko zasedbo serije se bodo vsi izvirni liki vrnili, kot so potrdili ustvarjalci z:

Jimmy McGill- Glavni vodja serije in prihajajoče sezone bo dodatno raziskal svojo pot, da postane Gene Takavic.

Kim Wexler - igra Rhea Seahorn , ki je ženska ljubezen Jimmyja McGilla. Prejšnja sezona je za ta lik doživela velik preobrat in kaj se bo zgodilo v nadaljevanju bo vidno v prvi prihajajoči sezoni.

Mike Ehrmantraut - igra Jonathan Banks , ki je upokojeni policist, ki se kasneje spremeni v telesnega stražarja in na koncu konča kot prodajalec drog.

Gustavo Fring - igra Giancarlo Esposito , ki vodi imperij narkotikov v senci verige hitre prehrane.

Howard Hamlin - igra Patrick Fabian ki ni le nekdanji šef Kim in Jimmyja, ampak se vidi tudi kot poslovodni partner odvetniške pisarne Jimmyjevega brata.

Nacho Varga - igra Michael Mando , je ambiciozen član tolpe Salmamca in je pozneje viden, kako poskuša ubežati Lalovemu mučenju.

Lalo Salamanca - igra Tony Dalton in nadaljuje posel z dednimi drogami, potem ko Hector dobi možgansko kap.

Poleg tega je mogoče nekatere igralske zasedbe iz prejšnje sezone videti tudi, kako se vračajo v zadnji sezoni Better Caul Saula. To so lahko Stacey Ehrmantrau, Hector Salamanca, Don Eladio Vuente in mnogi drugi.