Bob Odenkirk Breaks Down Zakaj je bolje poklicati Saula 6. sezona je dvodelna

Uvod

Streljanje na Raje pokliči Saula 6. sezona se je začela. Bob Odenkirk ki igra vlogo Jimmyja McGilla je razkril, da bo zgodba o prihajajoči 6. sezoni prinesla nov pogled na Breaking Bad. Je pa v nedavnem intervjuju izrazil, da ni zadovoljen z zapletom, kako se bo zgodba končala. Oboževalci 6. sezone Better Call Saula si nestrpno želijo videti, kakšne preobrate se bo zgodba razvila. V srcih oboževalcev je tudi nekaj razočaranja, saj bi bila ta sezona zadnja sezona šova. Potovanje prejšnjih petih sezon je bilo zmagoslavno, saj je prejelo svetovno priznanje za neverjetno kinematografijo, briljantno upodobitev zapleta in izjemno igro. Izvršni producent serije, Thomas Schnauz , je sporočil, da pisci oddaje trdo tečejo.

Zaplet 6. sezone Bolje pokliči Saula

Medtem je Bob Odenkirk jasno povedal, da bo zadnja sezona Better Call Saula spremenila način, kako so ljudje v preteklosti videli Breaking Bad. Kot je prikazano v zgodbi, Rhea Seehorn Kim Wexler je imela s svojim partnerjem intenzivne odnose. Zdi se, da ima zlobna narava Jimmyja vpliv na ljubljenega odvetnika. Bob Odenkirk je v intervjuju za The Guardian razkril, da verjame, da je Kim morda še živa v nadaljnjem zapletu zgodbe.Datum izdaje 6. sezone Better Call Saula

Izvršni producent zgodbe Thomas Schnauz je namignil, da bi med Kim in Jimmyjem morda bila prikazana ljubezenska sled. Vendar se je ta skladba odločila šele v drugi sezoni oddaje. Prav tako je prek Twitterja razkril, da ekipa trenutno snema šesto epizodo oddaje in bo kmalu nadaljevala proti sedmi epizodi. Do danes še ni bila objavljena nobena uradna napoved datuma izida 6. sezone Better Call Saula. Vendar je bilo jasno, da bo premiera kmalu v letu 2022 v ZDA in bo sestavljena iz trinajstih epizod in bo izšla v dva dela. Šesta sezona bo vsebovala največje število prizorov v sezoni, saj je bila v preteklih sezonah vsaka po 10 prizorov. Better Call Saul je nadaljevanje šova Breaking Bad, ustvarjalca oddaje pa sta Peter Gould in Vince Gilligan. Sprva naj bi oddaja izšla leta 2021, vendar se je zaradi zapora snemanje zavleklo in v mesecu februarju 2021 je bilo napovedano, da bo premierno uprizorjena v prvi polovici leta 2022. In v mesecu novembra, je AMC izjavil, da bo Better Call Saul premierno uprizorjen v dveh polčasih.

Igralci in ekipa

Bob Odenkirk bo igral vlogo Jimmyja McGilla, medtem ko bo vlogo Kim Wexler igrala Rhea Seehorn. Lik  Nacha Varge bo upodobil Michael World in Giancarlo Esposito bo igral vlogo Gusa Fringa. Jonathan Banks bo zaznamoval vlogo  Mikea Ehrmantrauta, lik Howarda Hamlina pa bo igral Patrick Fabian . Podobno bo v vlogi Lala Salamanca Tony Dalton .