Blake Lively je pripravljena, da se vrne, saj se dolgotrajni sobotni dopust Ryana Reynoldsa bliža koncu

Končno se je oddih Ryana Reynoldsa končal. Videti je, da se je zvezda pripravljena vrniti v industrijo. Odpust Ryana Reynoldsa je bil šok za njegove oboževalce. Toda pred kratkim smo to slišali Ryan Reynolds in Blake Lively delajo na DCEU projekt. Se oba vračata v industrijo? So govorice res resnične? Ostanite z nami, če želite izvedeti vse o tem, tukaj spodaj.

Ryan Reynolds, ki igra dolgotrajni sabat

Lani, sredi oktobra, Ryan Reynolds napovedal svoj igralski dopust. Videti je, da je bil igralec izčrpan zaradi obremenitve. Poleg tega svoji družini ni mogel prinesti veliko. Delo ga je vedno zadrževalo na različnih mestih. Čutil je, da raste ločen od svoje družine. Zato je bil zanj nujen odmor. Njegov premor iz igralske kariere je bil za njegove oboževalce velik šok. Njegov zadnji film, ' Rdeče obvestilo «, je izšla lani decembra na velikanski platformi Netflix .Ryan je v ekskluzivnem intervjuju spregovoril o svojem sobotnem obdobju. Bil je ves ujet s svojimi filmi in oddajami. Želi se bolj osredotočiti na svoje otroke. Pred kratkim smo slišali za Rdeče obvestilo, 2. del . Videti je, da produkcija načrtuje nadaljevanje filma. Očitno si želijo, da bi se stara igralska zasedba vrnila na oder. Ryan Renolds je v svojem nedavnem Netflixovem filmu odigral izjemno predstavo. Zdi se, da se bo Ryanov igralski dopust kmalu končal.

Blake Lively naj bi se vrnila v industrijo

Močni par, Blake Lively in Ryan Reynolds sta poročena že več kot 9 let. Znani so po svoji neizmerni kemiji in ljubezenski povezanosti. Dva sta bila vedno drug drugemu ob strani. Blake je bil tudi presenečen nad Ryanovo odločitvijo. Toda končno je razumela moževe občutke in se odločila, da ga bo podprla pri njegovi odločitvi.

Par si je vzel kratek odmor od svojega dela. Toda vsake toliko časa dobimo njihove prijetne slike. Videti je, da uživajo v izvenobdobju. Svojim otrokom namenjajo potreben čas in na polno uživajo v oddihu. Par si deli tri hčere, in sicer Jamesa, Inez in Betty. Oboževalci radovedno čakajo na njihovo vrnitev v industrijo. Toda kdaj se bo to zgodilo?

Slišali smo nekaj govoric, ki pravijo, da se bosta kmalu vrnila v industrijo. Ne samo to, obstajajo govorice, ki pravijo, da se vračajo v franšizo DC. Podrobnosti projekta so še vedno zaupne. Do zdaj sta o govoricah molčala. Lahko pa pričakujete, da jih boste slišali res kmalu. Vsekakor vas bomo o tem obvestili več, takoj ko bomo dobili kaj novega na to temo. To je vse za zdaj. Če želite prejemati več posodobitev o najnovejših govoricah in oddajah slavnih, ostanite povezani z nami, ravno tukaj.

OznakeBlake Lively DCEU Netflix Rdeče obvestilo Ryan Reynolds