Blagajna: oboževalci BELIEVE Matrix 4 je propadel, ker so zamenjali Laurencea Fishburna kot Morpheusa

Uvod

Neovo potovanje v svet Matrixa se konča s koncem Sage Matrix. Četrti film Franšiza Matrix je izšla decembra 2021. Ime četrtega in zadnjega dela te franšize je » Matrična vstajenja .’ Vse franšize so že od samega začetka pridobile veliko popularnost. Četrti del ni bil nič drugačen. Matrix Resurrections se je izkazal kot eden najbolj neverjetnih filmov leta 2021.

Od tretjega dela prvega je minilo 18 let Matrična trilogija leta 2003. Ko pa si je občinstvo ogledalo 4. del, ki je izšel pred kratkim, smo imeli v rokah mešane kritike. Nekateri pravijo, da je četrti del mogoče zelo primerjati Matrix Reloaded iz originalne trilogije. Oboževalci, ki so si 22. decembra ogledali film v kinematografih, so povedali, da je bil film smešen in humoren. Ob tem so kritiki in oboževalci kritizirali režiserja, Lana Wachowski . Obstajajo tudi ljudje, ki so govorili v podporo direktorju.Kdo je bil tam in koga ni bilo v filmu Matrix?

Vlogo glavnega junaka Nea ponavlja nihče drug kot Keanu Reeves . Trinitarno vlogo Trojice ponavlja Carrie-Anne Moss . Toda tokrat nismo mogli videti Laurence Fishburne ponovitev vloge Morfeja. Po drugi strani pa smo lahko videli novo različico Yahya Abdul-Mateen II . Poleg tega je lik Merovinga in Niobe ponovil Lambert Wilson in Jada Pinkett Smith . Videli pa smo tudi nekaj novih igralcev, kot so Neil Patrick Harris , Priyanka Chopra Jonas , Jonathan Groff , Ellen Hollman , James McTeigue , in Jessica Henwick pridružitev Matričnemu vstajenju.

Kaj si oboževalci mislijo o odsotnosti Laurencea Fishburna

Torej, ko pridemo do ocen oboževalcev, je ta film prejel nekaj hudih kritik s strani oboževalcev in kritikov po vsem svetu. Poleg dejstva, da sta zaplet in tehnični napredek filma naredila veliko škode popularnosti filma, je en dejavnik bolj izrazit kot drugi. To je odsotnost članov ožje ekipe nekdanje matrične ekipe. Kdo je? no ... kdo drug kot Laurence Fishburne? V tem filmu, ki je v zapletu naredil ogromno luknjo, je manjkal vodnik sveta matrik, ki je sprejel Nea na njegovi zahtevni poti. Faktor nostalgije je v tem primeru odigral veliko vlogo. Novi fant, ki se je vrnil z vlogo Morpheusa, je Yahya Abdul-Mateen II. No ... dobro je opravil, kot so mu naročili, vendar v primerjavi s prejšnjim Morpheusom.

Nobenega dvoma ni, da nam ne preostane drugega, kot da ostanemo na tekočem in preverimo, ali lahko Matrix Resurrection zbere obseg in kakovost trilogije Matrix z enakim tonom postavitve. Za vse tiste oboževalce, ki so mislili, da bo film v isti kategoriji lepote kot drugi del franšize, je čas, da naredite velike spremembe v naših pričakovanjih.