Armie Hammer ODPUSLEN iz filma Človek iz U.N.C.L.E. nadaljevanje po OBTOBI spolnega napada in zlorabe drog

Uvod

Prihajajoče leto se bo začelo z nekaterimi najbolj neresničnimi zgodbami slavne osebe leta 2021. Uganite kdo? ja, Armie Hammer , igralec filma ' Pokliči me s svojim imenom ' in ' Socialno omrežje ,’ in naslednik naftne družbe družine Hammer, je po obtožbi kanibalizma dobil v središču pozornosti in v trend prišel. No ... pravzaprav ni kanibal.

Tudi po tem. Zanimivosti se množijo okoli osebnega življenja Armieja Hammerja na podlagi obtožb, ki jih je tedne pozneje dobil iz družbenih medijev. V zvezi s tem incidentom je zapustil dva pomembna projekta. Po poročilih nekaterih zanesljivih virov smo izvedeli, da projekta ni zapustil, temveč je bil nekako prisiljen zapustiti. Zdaj, ko se stvari odvijajo, ne vemo, ali je lahko njegovo delovno življenje enako kot prej.Obtožbe zoper njega in kako bo to vplivalo na njegovo kariero

Sporočila, ki niso preverjena, se nenehno širijo po družbenih medijih. Posnetki domnevno prikazujejo Armieja, kako se pogovarja s številnimi ženskami v jasnem pogovoru, ki prikazuje njegove želje, medtem ko izraža svoj fetiš in svoje spolne želje po pitju krvi, rezanju udov in zasužnji svojega spolnega partnerja. Sporočilo, ki naj bi ga poslal sam Armie, jasno navaja njegove spolne fantazije. Ženska, ki je bila prej kladiva, je omenila, da je izrazil željo, da bi ji pekel rebro in ga pojedel. Druga ženska, ki je bila tudi njegova bivša, je v intervjuju poročala, da ji je svoje ime vrezal na kožo (natančneje, na njeno medenico), za katero je rekel, da je 'igra z noži', ko sta bila v njegovi spalnici. Pod okriljem vseh teh lascivnih obtožb, ki so postale medijska senzacija, te dame pravijo, da so te Hammerjeve spolne želje le dimne zavese. Armie obtožujejo, da jih manipulira, jih prisili in čustveno zlorablja. Po drugi strani pa Hammer ni komentiral ničesar, kar bi lahko potrdilo te obtožbe. Njegov ožji krog je vse obtožbe zlorabe zanikal.

V tej trenutni dobi tehnologije imajo novice, ki se delijo na družbenih medijih, nekaj vrednosti. čeprav Hammer zavrača vse obtožbe na njegov račun, očitno imajo obtožbe dovolj utemeljene. Posledično bo Hammer doživel padec v karieri in poklicnem življenju. Še posebej, naj bi se pojavil v prihajajočem filmu ' Moški iz U.N.C.L.E. ' česar ne bo več počel.

Tiskovni predstavnik odvetniške ekipe Armieja Hammerja je novinarjem omenil, da so obtožbe proti Hammerju 'očitno neresnične.' Prav tako je navedel, da je bila spolna interakcija, ki jo je imel s svojimi partnerji, povsem sporazumna in o tem se je povsem razpravljalo, da sta se strinjala in je sodelovalo vzajemno.

Hammer je v svojem poročilu omenil, da so obtožbe proti njemu samo neresnične in so bile kategorizirane kot nekaj neutemeljenega. V svoji izjavi je vzkliknil, da se na vse te neumne obtožbe ne bo odzval. Kot lažne spletne napade je omenil tudi vse trditve družbenih medijev, ki so podane proti njemu.

Od takrat nobena od žensk, ki bi Hammerju obtožile vseh teh prekrškov, ni vložila nobene zadeve.