Armie Hammer in Henry Cavill se vračata za Moškega iz nadaljevanja U.N.C.L.E.

Henry Cavill in Armie Hammer sta dva izjemno znana (in lepa) obraza v industriji in vsi ju imajo radi. Torej za vse oboževalce, za vas imamo dobre novice! Armie Hammer in Henry Cavill se bosta skupaj vrnila v nadaljevanju filma Človek iz U.N.C.L.E.

Človek iz U.N.C.L.E

The Man From U.N.C.L.E je akcijska komedija iz leta 2015, ki jo je režiral Guy Ritchie .

Prinesla je neverjetnih 107 milijonov dolarjev dobička na blagajni in je bila všeč občinstvu po vsem svetu, vendar v veliki shemi stvari ni šlo tako dobro, kot bi lahko ali bi moralo!Nadaljevanje Človek iz U.N.C.L.E

Nadaljevanje The Man From U.N.C.L.E se pripravlja že nekaj časa. Uradne posodobitve o tem, v kateri fazi produkcije je film, ni, vendar vemo, da je to zato, ker je še vedno v zelo zgodnjih dneh.

Ali še imamo datum izdaje?

Odgovor je ne. Nadaljevanje Man From U.N.C.L.E še nima datuma izida.

Ali še obstaja napovednik?

Ne. Tudi napovednika trenutno ni. Obveščali vas bomo!

Armie Hammer in Henry Cavill se vračata za nadaljevanje?

Dve glavni glavni glavni vlogi iz izvirnega filma bosta v tem nadaljevanju ponovili svoje vloge!

Oboževalci so presrečni, da ga poznajo, saj bi se film brez njih zdel nepopoln.

Obstaja tudi dodaten razlog za praznovanje za oboževalce Armieja Hammerja. To je zato, ker leto 2021 zanj ni bilo najboljše. Zaradi nekaterih resnih obtožb, ki so mu bile naložene, so ga izpuščali iz projektov levo in desno. Ne vemo, ali so resnični ali ne, vendar upamo, da ne in upamo, da bo ta film nekoliko pozdravil njegovo kariero in ugled!

Kdo se bo še vrnil iz prvotne zasedbe?

Zaenkrat ni bilo rečeno nič o kastingu, razen da se bosta Armie in Henry vrnila. Pričakujemo, da bomo videli nekaj novih obrazov.