Ant Man 3: Bill Murray je razkril svojo SKRIVNO CAMEO v Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Uvod

Bill Murray je razkril, da bo del Ant-Man and the Wasp: Quantumania posadka. Igralec Bill Murray je eden najbolj priznanih igralcev, ki je trenutno prisoten v Hollywoodu in je odigral svojo vlogo v številnih vrhunskih filmih, kot je Dan mrmota , Izganjalci duhov in Izgubljen v prevodu , in še veliko več, ki so izključene. Trenutno ga lahko vidimo v kinematografih v Francoska depeša « Wesa Andersona in namerava se vrniti v snemanju Izganjalec duhov: Posmrtno življenje ki naj bi izšel v kinematografih še letos.

Ni prvič, da je Bill Murray stopil v svet franšiznega filmskega ustvarjanja, a na žalost se mu izid njegovih prizadevanj ni poplačal na pričakovani način. Izjemno se je spopadel z Lucy Liu na snemanju filma' Charliejevi angeli ,’ in zaradi tega je bil na koncu uvrščen na črni seznam nadaljevanja. Obžaloval je, da se je vpletel v Garfield filmov in se podpisal le v prvi del, saj je mislil, da je avtor osnutka eden od bratov Coen. Ne glede na to je svojo vlogo odigral v obeh filmih Space Jam, nato pa je izrazil vlogo Balooja v filmu ' Knjiga o džungli ” že leta 2016. Vsi ti filmi so postali uspešnice in uspešnice na blagajni. Toda če povem dejstvo, Murray še nikoli ni poskusil česa takega (filmi o superjunakih). Toda ko se čas spreminja, se tudi to dejstvo spreminja.

Kaj je Bill Murray rekel o svoji vpletenosti v Ant-Man and the Wasp: Quantumania?

V intervjuju za nemški časopis Frankfurter Allgemeine je Murray razkril, da aktivno sodeluje v prihajajočem Marvelovem filmu. Čeprav se ni odrekel nobenemu imenu, se je skliceval na prejšnji režiserjev film Get In On in potrdil, da bo film Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Trenutno poteka snemanje filma Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Izid filma je predviden za 28thJulija 2023. Priča bomo prvemu nastopu Kanga Osvajalca (v.g Jonathan Majors ) potem ko so me dražili v zadnji epizodi serije MCU ' Loki .’ Za zdaj podrobnega opisa zapleta ni nikjer in ne moremo z gotovostjo reči, ali se bodo ob tej priložnosti vrnili igralci iz prejšnjih filmov, kot sta Judy Greer in Bobby Cannavale. Potem ko smo slišali novico, da se je Murray pridružil igralski zasedbi, lahko narišemo nov videz odvisnosti in razvoja zapleta prihajajočega tretjega dela franšize Ant-Man.

Ker Murray potrjuje, da je nekoč sodeloval v MCU, so njegove možnosti za glavno vlogo v filmu ali franšizi majhne in bi lahko bil priložnosten uvod, kot je Matt Damon v Thor: Ragnarök . Glede na vpletenost Kanga Osvajalca pri razvoju zapleta tega filma je Murray verjetno igralec od nekje v zgodovini, kjer ga srečajo junaki ali zlikovci, kot v filmu Billa in Teda. Murray je zaslovel v kameji, ki je navdušila množico v Zombielandu 2009, zato bi enak videz lika Ant-Man in Wasp: Quantumania lahko razjedel občinstvo.