Amber Heard je lagala, da bi sodila o fotografijah LAŽNEGA NAPADA, Johnny Depp je zdaj to dokazal

Bitka Johnnyja Deppa in Amber Heard se dogajajo in njihovi primeri se presenetljivo spreminjajo vsakič, ko je o njihovem primeru nekaj objavljeno. Par je bil poročen med letoma 2015 in 2017, potem ko je bil dve leti poročen z igralko Aquaman. Amber Heard vložila zahtevo za ločitev in glavni razlog je bila zloraba v družini.

Čeprav ni nikoli sprejela in nikoli ni rekla, da je to zaradi Johnny Depp . Igralka je trdila, da jo je v času, ko sta bila poročena, nenehno zlorabljala njen mož Johnny Depp. Da bi to dokazala, je imela kot dokaz svoje fotografije, na katerih so bili vidni znaki, da jo je nekdo udaril.

Zadeva je na tej točki postala kot drevo vsakič, ko se je dotaknemo, iz nje nekaj pride.Amber je trdila, da je zaradi Deppovih rok utrpela dve črni očesi, zlomljen nos in zlomljeno ustnico.

Igralca Pirati s Karibov so obtožili marsičesa in to mu ni novo, ker je vedno v nečem. Toda tokrat je trdil, da vse, kar je Amber doslej povedala sodišču, ni absolutna resnica. Čeprav obstajajo možnosti, da igra, kolikor obstajajo dokazi, jih je mogoče manipulirati tudi s pomočjo najnovejših tehnologij.

Sodišče je Johnnyju pred kratkim navedlo peticijo glede fotografij, ki so mu bile posredovane, in sodišče je prav tako dejalo, da čeprav obstajajo možnosti, da so fotografije urejene, in to je za Johnnyja Deppa dobra novica. Sodišče je povedalo, da bi Johnnyjeva odvetniška ekipa lahko preverila fotografije in je dobila tudi dostop do mobilnega telefona Amber Heard.

Medtem ko se to dogaja v zadnjem času. pogledamo par, zakaj si tako zelo zahajata. Razlog je v tem, da je Johnny Depp velika zvezda in je v industriji bolj kot kdorkoli in ljudje ga imajo radi. Glavni razlog, zakaj je bila Amber Heard z njim zaradi njegovega šarma in res, kako uspešen je.

Čeprav je bil Johnny odpuščen iz več projektov in bi lahko obstajale možnosti, da ga bomo v filmih videli manj, je delno tudi zaradi tega.

Medtem ko je Amber izjavila, da drži svojih besed, da sodišču ni posredovala lažnih fotografij in vsega.

Medtem ko puščajo informacije, kažejo, da bo Amber Heard zaradi tega primera opuščena tudi iz vloge v več filmih.

Johnny Depp je prav tako vložil tožbo proti Amber Heard za 50 milijonov dolarjev, kjer trdi, da so preoblikovane fotografije in da jih ona nenehno uporablja kot dokaz v primeru.

Čeprav že obstaja peticija za odstranitev Amber Heard iz Aquamana, vendar je to le puščanje, saj ni nič povsem mogoče.

medtem ko je to precej prizadeto tudi John Depp. Možnosti, da Amber sliši, da ne laže, so enake nič, vendar je bila znana po precejšnjem značaju.

Šele v prihodnosti bomo vedeli, kaj primer prinaša več.

Tukaj si oglejte ta video!!!!!!!!