Ali sta Taylor Swift in Joe Alwyn TAJNO ZAROČENA? Razložene govorice

Taylor Swift je zdaj zaročen? Se senzacionalna pevka dejansko poročila? So govorice res resnične? Taylor Swift je bila o svojem ljubezenskem življenju vedno zasebna. Trenutno se druži Joe Alwyn . Začela sta hoditi že leta 2017. Doslej sta bila oba med seboj dosledna. Toda ali sta res zaročena? Ostanite z nami, če želite izvedeti resnico, ravno tukaj.

Kemija in romanca Taylor Swift in Joeja Alwyna

Po res dolgem času, končno Taylor Swift razkrila o svojem zasebnem ljubezenskem življenju. V svojem dokumentarnem filmu Netflix, Miss Americana , ki je izšel leta 2020, je pevka delila o svojem zasebnem in osebnem življenju. Tako Taylor kot Joe želita, da je njun odnos zaseben. O tem ne želijo razpravljati v intervjujih in podcastih. V redu so z dejstvom, da 'ne ustvarjajo naslovov'. Oba se zelo spoštujeta in se zelo ljubita. Ne želijo, da bi jih mediji označevali.Singing Sensation je Taylor Swift zaročena?

V istem dokumentarcu smo videli diamantni prstan na njeni levi roki. Pravzaprav je na zaslonu prikazala ogromen razkošen prstan. Njeno dejanje je sprožilo govorice. Taylor je prvič v zgodovini predstavila nekaj svojih romantičnih posnetkov z Joejem Alwynom. Videli so, da sta oba uživala v družbi drug drugega.

Ni dvoma, da se želita skupaj postarati. Joeju je Taylorju vedno uspelo stati ob strani. V javnosti ne govorita drug o drugem, imata pa zelo rada. Taylor je molčala o govoricah o svoji zaroki. Joeja Alwyna še vedno imenuje kot svojega fanta, ne svojega zaročenca. Verjetno mislite, da so govorice do zdaj izginile. Ampak veš kaj, motiš se! Dva načrtujeta nekaj 'posebnega' drug za drugega.

Taylor Swift in Joe Alwyn sta opazila v St. Ivesu, kjer sta se prijetno zabavala

Pred kratkim leta 2022 so par opazili v St. Ivesu. Videti je, da je par pripravljen narediti naslednji velik korak v svojem odnosu. Se nameravata zaročiti? Potovanje naj bi bilo zelo zasebno. Njuno prijetno potovanje v St. Ives je razgrelo stvari. Stara govorica spet gori!

Po naših virih se je Taylor z zasebnim letalom iz Nashvilla odpeljal v Cornwall. S fantom se bo srečala v Veliki Britaniji. Gre za tridnevno počitniško potovanje. Oba sta navdušena nad svojim posebnim potovanjem. Par namerava skupaj leteti v tropsko deželo St. Ives. No, to še ni vse, Taylor je naredila nekaj posebnih sprememb v svojem poklicnem urniku.

Potovanje je bilo nenaden načrt. Se Taylor Swift namerava poročiti? Še vedno se ne zavedamo posebne priložnosti. Zagotovo pa vas bomo o tej temi obvestili takoj, ko bomo slišali kaj novega o tej zadevi. Do takrat, če želite prejemati več posodobitev o najnovejših govoricah o slavnih in sočnih zgodbah, ostanite povezani z nami, ravno tukaj.

OznakeJoe Alwin Taylor Swift