Ali sta se Emma Watson in Tom Felton SKRAJNO začela spet hoditi?

Novice o Emma Watson in Tom Felton zmenki se na skrivaj pojavljajo občasno. Ker imata tesno vez, oboževalce pogosto vidimo, da pošiljajo ' HARRY POTTER ” zvezdnika skupaj kljub dejstvu, da sta bila ali sta posamezno v drugačnem razmerju. Preden skočimo na resnico o govorici, se poglobimo v vez med obema igralcema in kako je potekalo njuno življenje v zmenkih.

Kar zadeva govorice o zmenkih Emme Watson in Tom Felton, so v polnem razcvetu od leta 2019, ko je Tom Felton avgusta istega leta delil sliko obeh. Oboževalci so ju začeli pošiljati in govorice, da sta oba stvar in se skrivaj hodita. Toda kmalu po tem, ko je Tom Felton razčistil te govorice in rekel, da je vez med njima bolj Gryffindor in Slytherin kot Tom in Emma. Zanikal je vse govorice in dodal, da ju druži zelo tesna vez in je več kot prijateljstvo, vendar se ne družita. Namesto tega poskušata ostati odprta drug do drugega in obožujeta prijateljstvo, ki ga imata.Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo deli Tom Felton (@t22felton)

Pred tem je Emma v intervjuju razkrila, da je bila zaljubljena v Toma Feltona pri prvih dveh filmih in kako se temu smejita, enako razkritje pa je dal Tom, ko je rekel, da mu je takrat všeč. Rekel je celo, da jo obožuje in misli, da ima fantastičen vpliv na svet. Zaradi tega so bili oboževalci navdušeni in so jih začeli pošiljati.

Emma, ​​ki je prej hodila z britanskim financerjem Jayem Barrymorejem, Johnnyjem Simmonsom, Brendanom Wallaceom, se zdaj druži z LEO ROBINTON, ki je lastnik podjetja iz Kalifornije, kot je potrdil Daily Mail. Pred kratkim so govorice o tem, da se Emma ukvarja s tem poslom, prišle v središče pozornosti, a kmalu zatem je igralka začela uporabljati svoje družbene medije in zanikala vse govorice, češ da bi oboževalci to slišali od nje, če bi se kaj takega zgodilo. Kar zadeva Toma Feltona, je hodil z Olivijo Jade Gordon, vendar je z njim prekinil nekaj mesecev po tem, ko je igralec javno povedal o njunem razmerju. Trenutno igralec ne hodi z nikomer in za zdaj uživa v samskem življenju.