Ali je Machine Gun Kelly SKRIVNO ODPUSTILA Megan Fox med AMA 2021?

Machine Gun Kelly ali Colson Baker, ki je znan po svojih izjemnih sposobnostih rapanja, petja in igranja, trenutno hodi z igralko in manekenko Megan Fox .

Par je svojo zvezo potrdil že junija 2020, ko je raper na svojem Twitterju tvitnil, da je manekenko imenoval za svoje dekle, s čimer je označil njuno razmerje.

KAKO SE JE VSE ZAČELO?

Par se od takrat nikoli ni izognil pozornosti pozornosti, pa naj gre za dlančnike ali njun nastop na skupnih večerih nagrad. Duo se je prvič srečal na snemanjih polnoči v Switchgrassu, kjer je bila slava transformatorja že poročena, pevec pa je bil predan nekomu drugemu. Toda kmalu po ločitvi z Megan sta se oba opazila zbliževanja do 15. junija lani, ko sta v Los Angelesu dala svoj prvi dlančnik in s tem potrdila, da sta več kot prijatelja.

Megan je bila opažena tudi v videospotu pesmi 'Drunk Face'. Videli so jih celo, ko sta aprila praznovala Kellyjev rojstni dan, po katerem je pevka celo dala velik PDA na glasbeni nagradi Billboards, kjer jo je raper označil za svojo dušo dvojčico. Pred kratkim so bili soigralci iz filma Midnight in the Switchgrass celo opaženi v VMA, ki so se držali za roke in dajali velike pare golov.

SO SE RAZDELILA?

Toda AMA, ki se je zgodila pred kratkim, je spodbudila nekaj večjih govoric o tem, da sta na skrivaj prekinila razmerje. Izvedemo več o govoricah in resnici za temi govoricami.

Letne ameriške glasbene nagrade so 21. novembra 2021 praznovale svojo 49. obletnico z nekaterimi priljubljenimi obrazi. Slava Bloody Valentine je bila opažena tudi na AMA-i letos in oboževalci so pričakovali, da se bo pojavil s svojo punco Megan Fox po vzorcu VMA 2021. Vendar tokrat ni šlo po pričakovanjih oboževalcev. To je sprožilo govorice, da sta oba klicala odpoved in to je bil razlog za igralkino odsotnost. PA SO SE RAZŠLILA? KDO JE BILO VIDENO, DA SE UDELEŽJE AMA Z RAPEROM? No, poglobite se, da boste spoznali globine resnice za govoricami.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo deli Megan Fox (@meganfox)

Machine Gun Kelly je bil opažen, da se je letos udeležil AMA s svojo 12-letno hčerko Casie, ki si jo raper deli s svojo nekdanjo punco Emmo Cannon. Oba sta bila opažena v popolnoma črnih oblačilih in očitno sta se pobratila, da bi vsem zadala velike cilje oče-hčerka. Casie je bila opažena oblečena v črno enodelno obleko, ki jo je združila z zlato verižico in črno torbico. Pevka pa je svojo črno obleko dopolnila s srebrnim ovratnikom in črnimi škornji.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo deli Blonde Don (@machinegunkelly)

Razlog za odsotnost pevčevega dekleta so povezovali z razpadom. Toda govorico je igralčev predstavnik, ki je na šesti strani navedel, da je razlog za njeno odsotnost izkazal za napačno, njena delovna zavezanost, saj trenutno snema film v Evropi in zato ne more spremljati glasbenega večera z njegovim fantom. Bodite prepričani, da duo ni namigoval nič gor in dol in se zdi za zdaj vse precej normalno.