Ali je Channing Tatum PREVARAL Jenno Dewan z Zoë Kravitz pred njuno ločitvijo?

Channing Tatum trenutno se druži Zoë Kravitz . Svojo zvezo sta uradno potrdila in videti sta zaljubljena drug v drugega. Oba sta bila pogosto opažena skupaj, občasno. Vendar ni bil s Channingom Jenna Board prej? Govorice povedo veliko stvari in tukaj smo, da vam povemo resnico za tem. Ostanite z nami, saj vas popeljemo skozi vse, kar vemo do sedaj.

Veliki razkol: Jenna Dewan in Channing Tatum!

Osupljivi igralec Channing Tatum je bil pred tem zaljubljen v Jenno Dewan. Njuna ljubezen drug do drugega se je izjemno okrepila, ko sta snemala svoj film Step Up. To sega v leto 2006. Kmalu po treh letih zmenkov smo slišali za njuna poročna zvonca leta 2009. Stvari so šle dobro in srečno. Oba imata lepo hčerko po imenu Everly, ki je trenutno stara komaj 8 let. A stvari so šle kmalu navzdol, nekaj let nazaj v 2019 sta se oba odločila, da se ločita. Njuna ločitev je bila zaključena istega leta 2019.Oba imata uradno izjavo o ločitvi. Izgleda, da drug do drugega ne gojita nobenega sovraštva ali zamere. Oba sta še vedno dobra prijatelja in odločila sta se, da se bosta pustila drug drugemu odrasti.

Channing Tatum in Jeena Dewan: Vse o njunih zmenkih živita od njune ločitve!

Par se je uradno razšel leta 2019. Od takrat so Channinga opazili v občasnem razmerju z Jessie J. Par je bil skupaj skoraj dve leti, zlasti od oktobra 2018 do aprila 2020. Videti je, da je bil Channing z njo pred uradno ločitvijo od Dewana. Po drugi strani je bila Jenna Dewan po ločitvi povezana tudi s Stevom Kazeejem. Oba sta lani dobila tudi fantka po imenu Calum. Trenutno je še vedno zelo zaljubljena v svojega zaročenca Kazeeja.

Po ločitvi od Jessie je Channing svoje mize obrnil proti Kravitzu. Vročina med njima se je letos zagotovo razvnela. Zoe Kravitz je bila prej poročena s Karlom Glusmanom maja 2019. Toda njun zakon ni trajal več kot dve leti in sta se ločila decembra 2020. Ločitev je bila zaključena letos, avgusta 2021. Kmalu po njeni ločitvi je bila Ugotovljeno je bilo, da se Kravitz počuti prijetno s Tatumom.

Zoe in Kravitza so opazili marsikje skupaj. Avgusta letos smo oba videli skupaj na Tatumovem črnem BMX kolesu. Videli so jih, kako se skupaj vozijo s kolesom po cestah New Yorka. Skupaj kupujeta celo živila. Njuna romanca je jasno vidna. Oba imata veliko enakih navad in tudi njune osebnosti se ujemajo. Par se rad skupaj ukvarja s športom na prostem.

Par zagotovo ni bil opažen na rdeči preprogi skupaj. Zagotovo pa smo na letošnji Met Gala zagotovo videli, da sta zaljubljena drug v drugega. Za zdaj ne mislimo, da je Channing varal Jenno s Kravitzom. Začela sta hoditi letos 2021 in Channing je bil povezan z Jessie po ločitvi z Jenno, kar je jasen dokaz za to.