Ali Jason Statham SKRIVNO SOVRAŽI The Rock in se ne bo vrnil v Fast 10?

Vsi se dobro zavedamo vročine med Vin Diesel in Dwayne Johnson ! Ampak zdravo! Toda ali je Vin edini sovražnik Dwayna Johnsona? Videti je, da ima 'The Rock' še enega sovražnika. nismo videli Jason Statham v Fast & Furious 9! Ali Jason Statham sovraži Dwayna Johnsona? No, če želite vedeti vse, ostanite z nami, ravno tukaj!

Se bo Jason Statham pojavil v Hitrih in drznih 10? Vedite vse, ravno tukaj!

Hitri in drzni 10 naj bi bil predstavljen v prihodnjem letu, 2023. Vsi vemo, da je Dwayne 'The Rock' Johnson zapustil franšizo! Pred kratkim smo si ogledali Fast & Furious 9. Oboževalci se veselijo nenavadnega finala za celotno franšizo, ki ga spremljajo zgodbe iz preteklosti. Komaj čakamo, da vidimo, kaj nam prinaša konec! Ne samo 'The Rock', ampak zdi se, da Jason Statham nima načrta za vrnitev v franšizo!Kolikor vemo, je igralska zasedba zadnje sezone franšize zunaj! Toda »The Rock« in Jason Statham še nista na krovu! Čeprav je režiser celotnega mega filma, bi vsekakor rad igral obe zvezdi v zadnjem delu filmske franšize! Tudi Vin želi sprejeti 'The Rock' na krov!

Po najnovejših virih, režiser Fast & Furious Justin Lin nam je nekako namignil na možnost, da bi Johnsona Stathama spet videli v glavnih filmih o vesolju! Ali to pomeni, da se lahko pojavijo v Fast & Furious 10? Zadnje poglavje vesolja Hitri in drzni zagotovo prinaša vožnjo po toboganu za vse nas. Kdo ve, da bomo v zadnji sezoni epske gala filmske serije morda spet videli zvezde, ki zasvetijo?!

Jason Statham sovraži Dwayna Johnsona?! Ali govorice res držijo?

Vemo, da sta bila 'The Rock' in Jason Statham drug proti drugemu v filmih Fast & Furious! Toda ali sta v resničnem življenju ista? Ne pobegnite z naslovom, saj sta Dwayne Johnson in Jason Statham prijatelja za vse življenje v resničnem življenju! Govorice so lažne, saj sta res tesna prijatelja! Pravzaprav se radi družijo drug z drugim. Vem, da je Jason Statham zapustil glavno franšizo Fast & Furious. Toda ali veste, bi rad bil spet del franšize? Da, v ekskluzivnem intervjuju je Jason Statham odkrito dejal, da bi, če bi imel priložnost, rad spet bil del filma Hitri in drzni, še posebej v zadnjem delu franšize!

Nazaj v Fast & Furious 7, ki je izšel leta 2017, je sovražna kemija med Johnsonom in Stathamom zagotovo pritegnila vso pozornost gledalca. Pravzaprav Statham zelo rad sodeluje z Johnsonom! Tako se je, ko se je 'The Rock' odločil, da se loči od prvotne franšize in gre na povsem solo tek, se mu je pridružil tudi Statham! Oba boste našli v Hobbsu in Shawu 2. Ni šans, da bi Jason Statham trpel do Dwayna 'The Rock' Johnsona! Za več posodobitev in novic o najnovejših filmih in serijah, ostanite povezani z nami, ravno tukaj.