Ali imata Kate Mara in Jamie Bell težave s poroko? Evo, kaj pravi industrija

Kaj se dogaja s hollywoodskimi pari? Kate Mara in Jamie Bell sta na robu, da bosta končala njun zakon?! Par je res razumevajoč drug do drugega. Kaj pa, če imata zakonske težave? Bomo videli ločitev še enega slavnega para? No, počakajte, preden greste proti zaključku! So govorice sploh resnične? Tukaj imamo vse, kar želite vedeti o tem paru.

Izvedite vse o Kate Mara in Jamie Bellu tukaj!

Vsi vemo, kako sta se Kate in Jamie spoznala! Par se je spoznal na snemanju svojega filma, Ponovni zagon Fantastic Four , ki se je zgodil že leta 2015. Oba sta v filmu igrala glavni vlogi. Sčasoma sta se oba zaljubila drug v drugega med delom na svojem filmu. Kmalu po izidu filma, nekaj po enem letu, sta se oba odločila zavezati poročna vozla. Oba imata čudovito hčerko, ki je zdaj stara dve leti. Da ne pozabim, Jamie ima tudi zelo ljubkega sina, po imenu Jack, z bivšim partnerjem, Evan Rachel Wood . Trenutno njun zakon dobro deluje in teče gladko. Kate je tudi trdila, da ne moreta ostati ločena drug od drugega več kot dva tedna!Kate Mara je imela splav! Ali ste vedeli za to?

Vsi vemo, da je par dobil svojo prvo hčer že leta 2019. Toda po toliko letih smo izvedeli, da je Kate imela resen splav, preden se je hčerka rodila. Da, igralka naj bi imela splav zaradi stresa in drugih težav. Po izgubi je bila popolnoma zlomljena. Toda Jamie je v času njenega spontanega splava močno stal z njo. Vsa ta leta jo je zelo podpiral in ljubil, kar je zdaj zmanjšalo njeno bolečino.

Pravzaprav je bila tudi v drugi fazi nosečnosti zaskrbljena, da bi dobila nov splav. Zaradi tega je bila zelo napeta. Njen spontani splav ji je vsekakor predstavljal resno težavo. A zahvaljujoč možu, ki je v drugi nosečnosti zelo lepo skrbel zanjo. Na srečo je imela uspešen in varen porod med drugim otrokom.

Industrija sumi, da ima par težave v zakonu?

Slavna hollywoodska industrija je polna tračev in najnovejših vročih pogovorov. Vsak nov dan dobimo novo temo za pogovor. Podobno nekateri tamkajšnji pogovori domnevajo, da imata Kate Mara in Jamie Bell težave v zakonu. O tem ni nobenih odličnih posodobitev ali novic. Če bo šlo kaj navzdol, bo zagotovo na vrhu naslovnic novic. Zato predlagamo, da ne slišimo navadnih govoric.

Zaenkrat velja, da sta oba zelo zadovoljna drug z drugim. Njun zakon raste iz dneva v dan. Če štejemo, boste videli, da sta oba skupaj zadnjih 6 let. Oba sta še vedno močan primer čudovitega slavnega para. Za več takšnih posodobitev najnovejših vročih tračev in novic, ostanite povezani z nami, ravno tukaj!