Ali ima zasvojenost Jamesa Franca s seksom kaj opraviti z njegovo povezavo z Amber Heard? Pa ugotovimo

James Franco prejšnji teden se je javno oglasil in dal intervju, v katerem je povedal, kako je bil odvisnik od spolnosti in kako je ta spolna odvisnost začela vplivati ​​nanj. V intervjuju je povedal vse, da je bila njegova spolna odvisnost toliko hujša od prejšnje zveze in vsem, kar je kdaj bil v preteklosti, jim je bil nezvest.

Medtem ko je bil James Franco tudi obtožen spanja s svojimi študenti in je bil oproščen številnih spolnih zlorab. V Intervjuju je razkril vse in zakaj get ne prihaja v javnost, saj se je ukvarjal z izpopolnjevanjem in kako mu je pri vsem tem pomagal njegov tok ter kako je sprejel svoje napake in jih začel delati.co in Amber Heard imata nekaj podobnosti z uporabo ljudi, kot si želita v preteklosti, in to bi lahko bil še en razlog za odvisnost od spolnosti Jamesa Franca. Čeprav resnica še ni znana in morda bo prišla v središče pozornosti ali pa nihče nikoli ne ve, vendar se upočasni, se nekatere podrobnosti pojavljajo in to je le znak, da se bo več novic upočasnilo; sledilo bo po zaslišanju Jamesa Franca v Amber Heard in Primer Johnnyja Deppa.

Za zdaj je James Franco pripravljen povedati vse o svoji odvisnosti, tako da obstaja možnost, da lahko slišimo nekaj v zvezi z Amber Heard.