Ali bi lahko videli Jeleno Belovo iz Florence Pugh, ki se sooča z Jeremyjem Rennerjem v Hawkeye?

Uvod

Kateri je bil zadnji film MCU, ki ste ga gledali? Shang-chi? Pred tem? ja…. Črna vdova . Fanboi Marvel Cinematic Universe, kot smo mi, si bodo ta film vedno zapomnili kot solo podvig nekoga, ki ga nikoli več ne bomo videli v ekipi Maščevalci (ahh… zdaj sem nostalgičen). Torej, poleg glavnega junaka, ki je bil očitno Črna vdova, vam je zaradi katere asistence vloge oluščilo oči? Jelena Belova? Kaj pa pravimo, da se bo Yelena Belova (igra jo Florence Pugh) spet pojavila na naših zaslonih? Zakaj? Ker Hawkeye prihaja kmalu!

Ja… prav ste slišali. Florence Pugh ki je igrala Yelena Belova v Black Widow, bo najverjetneje ponovila svojo vlogo v naslednji seriji Marvel Cinematic Universe Hawkeye. Zdaj se sprašujete ... zakaj se potem ni pojavila v prvem uradnem napovedniku serije? Četrta serija v živo skupnega podjetja Disney+ in MCU ter peta serija tega partnerstva nasploh, Hawkeye nas bo zabavala s solo zgodbo legendarnega Marvelovega lokostrelca Clinta Bartona ali znanega tudi kot 'Hawkeye'. Predviden datum premiere Hawkeye. je postavljen na 24thnovembra letos. V seriji bo skupaj z Florence Pugh Jeremy Renner , Hailee Steinfeld AKA Kate Bishop (spet Hawkeye, vendar ženska različica), Vera Farmiga (Eleanor Bishop) in Alaqua Cox (vrgel ven).Tisti, ki ste si že ogledali napovednik, lahko precej povzamejo, o čem bo serija. Za tiste, ki še niso, Hawkeye zavrže udobje svojega upokojenega življenja, da bi ustavil skrivnostnega budnika, ki naj bi uporabljal ime Ronin, da bi nadaljeval s svojimi napakami. Identiteta te budnice je Kate Bishop. Nato se lokostrelca na koncu odpravita na grozljivo božično potovanje. Prikolica je sestavljena iz veliko akcij, hitenja z avtomobilom in česa ne? Toda skozi celoten napovednik se ne pojavi nihče, ki je videti kot Yelena Belova.

Kakšna bo vloga Yelena v Hawkeye

Zdrava pamet nam pove, da režiser Jeleno prihrani za presenečenje za napovednike, ki bodo sledili, ali za samo serijo. Glede na razvoj njenega značaja, ki je bil prikazan na koncu Črne vdove, bo nadaljevala svoj lov na Hawkeye, ker Contessa Valentina Allegra de Fontaine ( Julia Louis-Dreyfus ), jo je prepričal, da verjame, da je Clint tisti, ki je odgovoren za Natašino smrt, kar pomeni, da bo zgodba o Yeleni bolj podobna stranskemu iskanju v prihajajoči seriji Hawkeye, ki bo ta lik povezoval s preostankom četrte faze MCU.

Se bo Yelena borila s Clintom v Hawkeye?

Nekako očitno je, da se Yelena ne bo držala svojih načrtov o umoru Hawkeyea, potem ko bo izvedela, kaj se je dejansko zgodilo v Vormirju. Tako je nekako dogovorjeno, da čeprav se bo Yelena soočila s Hawkeye kot sovražnico, ta konflikt ne bo trajal. Toda ker bo Valentina postala nova slaba oseba te franšize, njun konflikt tudi v tej sezoni ne bo popolnoma razčiščen! Torej, čeprav novi napovednik ne razkriva obstoja Yelene, bo zagotovo ena najbolj osupljivih skladb v Hawkeye.