Adele vara Simona Koneckega z Rich Paulom, zato jo je njuna LOČITEV stala 140 milijonov funtov

Adele in Simon Konecki sta se razšla

Adele je svoje osebno življenje na splošno skrivala izven oči javnosti. Oboževalci so bili lani presenečeni, ko so izvedeli, da se je diva ločila od svojega glavnega zakonca, Simon Konecki , 46 let, po samo 11 mesecih zakona. Adele in njen partner sta se ločila,« je takrat sporočil zvezdniški predstavnik. Predana sta skupnemu ljubečemu starševstvu svojega sina. 32-letna Adele in Simon, ki imata sedemletnega sina po imenu Angelo, naj bi se sprva poročila leta 2016, kasneje pa je bilo razkrito, da sta se poročila leta 2018.

Ločitev v višini 140 milijonov funtov

Adele in njen triletni mož Simon Konecki sta januarja končala 144 milijonov funtov ločitve, sodni postopek pa se je končal marca. Po poročilih je sodnik odobril ' Nekdo kot ti ”prošnja pevke, naj ločitveni postopek ostane zaseben. Adele naj bi zahtevala, da se ločitvena poravnava ne objavi. To pomeni, da bodo „finančni, prodajni ali drugi zaupni poslovni podatki ostali zasebni, in tisti, ki potrebujejo dostop do njih, bodo skoraj zagotovo morali podpisati pogodbo o nerazkritju. Po poročilih par ni imel predporočne pogodbe in bi lahko svoje 180 milijonov dolarjev (144 milijonov funtov) premoženja razdelil na polovico. Adele naj bi že prej ponudila Simonu, ki prebiva v Združenem kraljestvu, hišo blizu njenega dvorca na Beverly Hillsu, vrednega 6,9 milijona funtov.Adele razkrije o svojem tajnem razmerju po ločitvi

Po navedbah tega vira je poravnava ostala večinoma tiha, saj je sodišče v Los Angelesu razkrilo le pomanjkanje predporočne pogodbe – da bi zaščitilo njeno ogromno bogastvo. Sodnik je odredil, da ostanejo 'finančni, prodajni ali drugi zaupni poslovni podatki' o postopku zasebni in da vse vpletene strani podpišejo pogodbo o nerazkritju. Pevka je vložila zahtevo za ločitev, pri čemer je navedla nepremostljive razlike in zaprosila za skupno skrbništvo nad njunim sinom, s katerim sta še naprej sostarševska.

Tiskovni predstavnik umetnika je potrdil njuno ločitev v izjavi januarja 2019, v kateri je dejal: 'Adele in njen fant sta se razšla. Predana sta skupnemu ljubečemu starševstvu svojega sina. Zahtevali so zasebnost, tako kot v preteklosti. Ne bo več pripomb.' Ni jasno, koliko Adelinega bogastva je izgubila v razpravah, a naj bi bila prijateljska, saj je Adele kupila 10 milijonov dolarjev vredno nepremičnino v LA blizu svojega bivšega moža. Glasbena senzacija je pred kratkim začela hoditi z ameriškim športnim agentom Rich Paulom in zdi se, da sta zaljubljena kot vedno!

Zakaj se je Adele počutila dolžno izplačati odškodnino svojemu bivšemu možu?

Po poročanju The Sun v Združenem kraljestvu par pred poroko ni podpisal predporočne pogodbe, zato bi Simon dobil polovico Adelinega bogastva. Posebnosti ločitve je sodnik za ločitveno sodišče v Los Angelesu skrival. Kot poroča Sun, je sodnik odredil, da se 'finančne, prodajne ali druge zaščitene poslovne informacije' skrivajo in da morajo celo odvetniki podpisati pogodbo o nerazkritju.

Adele je po podatkih People ocenjena na 182 milijonov dolarjev, pri čemer je velik del njenega premoženja nabrala med poroko s Simonom. Z drugimi besedami, če ni predporočne pogodbe, je vse, kar Adele zasluži v času njunega zakona, tehnično tudi za polovico moža.