Adele OBŽALUJE!! POROKA s Simonom Koneckijem, ker jo je stala 140 milijonov funtov

Uvod

33-letna znana britanska pevka Adele je podala svoje mnenje o svoji ločitvi od Simon Konecki ki se je zgodil pred tem letom v intervjuju za britanski Vogue. Razkrila je tudi, kako je ta incident prizadel Angela, njenega 9-letnega sina.

Rekla je: »Moj sin je imel veliko vprašanj. Res nedolžna vprašanja, res dobra vprašanja, na katera preprosto ne morem odgovoriti. Kot 'Zakaj vidva še vedno ne moreta ostati skupaj?'

»Imel sem samo občutek, da sem mu ob vseh teh prihajajočih dogodkih želel, ko bo pri dvajsetih ali tridesetih, podrobneje razjasniti, kdo sem in kaj je razlog, da sem tako ukrepal, da bi celotno njegovo življenje razdelil po vrstnem redu. da najdem svojo srečo.' Nadaljevala je.Rekla je: »Včasih ga je naredilo res nesrečnega in res ne vem, ali se bom lahko kdaj zacelila rane. Če lahko dobim razlog, zakaj sem to storil ... če lahko dobim srečo in me lahko vidi v tej sreči, potem si bom morda lahko odpustil. Želim, da moj sin vidi, da ga resnično ljubim in da sem ljubljen. Zame je res pomembno ... Od takrat sem bil na poti, da najdem svojo pravo srečo.” je nadaljevala.

Nato se je Adele spomnila, o čem se je pogovarjala s sinom, ko je bil star šest let – takrat so se stvari med njo in Koneckijem začele slabšati. 'Rekel mi je 'Ali me vidiš?', jaz pa sem odgovorila 'Ja.' In potem je rekel 'Ker te ne vidim.' Prav v tistem trenutku, zakaj se je celotno življenje podrlo.'

V tem kontekstu je Adele delila, kaj meni o razlogu za konec njenega zakona. Rekla je, da je to morda zaradi njene 'vrnitve Saturna', kjer je rekla, da je 'izgubila stvar'. Dodala je: 'Ko se to zgodi, lahko pretrese tvoje življenje in tudi mene je nekoliko pretreslo. Spraševal sem se: kdo sem? kaj želim narediti? Kaj mi lahko prinese pravo srečo? Vse te stvari.”

Kar naprej je govorila: »Samo hodila sem naokoli in nisem bila srečna. Nihče od nas ni naredil nič slabega. Nihče od naju ni prizadel drug drugega ali kaj podobnega.' Adele je povedala, da sta se kljub temu, da sta se z možem Koneckijem razšla že dolgo preden sta zaprosila za ločitev, odločila, da te novice ne bosta objavila javnosti. Povedala je, da so to kar nekaj časa držali zase. Omenila je: 'Morali smo počasi, ker je bil med nama otrok.'

'Ni bilo tako ... Samo ni bilo dovolj prav zame,' je omenila svoj zakon. »Nisem želel zapletati stvari kot večina ljudi, ki sem jih poznal. Nisem bil žalosten, bil pa bi žalosten, če se ne bi postavil na prvo mesto.

V nadaljevanju intervjuja je Adele omenila, da pričakuje, da bo njen prihajajoči album pomagal njenemu sinu Angelu razumeti njeno izbiro ločitve z očetom Koneckim.