Adele je zaradi COVID-19 preložila bivanje v Las Vegasu

Slavni britanski pevec Adele je prestavila svoje bivanje v Las Vegasu, ki naj bi bilo dejansko 21stjanuarja letos. Kratek video je bil objavljen na njenem uradnem Twitterju. Video je bil objavljen 20thjanuarja, četrtek, dan pred predstavo. Britanska pevka je s solzami v očeh sporočila, da so zaradi zamude pri dostavi in ​​drugih članov ekipe, ki jih je prizadel korona virus, zamujala tudi vsa načrtovanja oddaje in je oddaja prekinjena.

Britanska pevka se je opravičila z besedami, da ji je tako žal zaradi zamude v oddaji, a njen šov še ni pripravljen. Dodala je tudi, da so se potrudili, da bi predstavo sestavili v danem časovnem obdobju in da so se trudili, da bi bila primerna za vse občinstvo. A žal so jih zamude pri dostavi in ​​pandemične razmere popolnoma uničile. Več kot polovica članov njene ekipe je bila pozitivno testirana na COVID-19 in še vedno trpijo zaradi tega. zato je priprave na predstavo precej nemogoče. »Ne morem vam dati tega, kar sem moral zdaj, in zelo mi je žal za to. Opravičujem se, ker sem to objavila v zadnjem trenutku,« je zaključila.

Dodala je svoje pojasnilo, da ona in ostali člani njene ekipe delajo že 30 ur zapored, da bi rešili nered, a jim je zmanjkalo tako časa kot možnosti. Medtem ko je zadrževala solze, je nadaljevala, da je zaradi odpovedi šova izjemno razburjena in tudi v zadregi. »Zelo mi je žal za vsako občinstvo, ki je prepotovalo dolgo pot, da bi si ogledalo mojo oddajo. Zelo mi je žal.' Končala je.

Adele ji je dala potrditev, da bodo termini oddaje prestavljeni v najkrajšem možnem času. Medtem je povedala, da se bo ukvarjala z reprezentacijo oddaje in jo popeljala na raven, kjer naj bi bila. Dodala je, da ji je izjemno žal zaradi zamude in vsega, a oddaja še ni pripravljena samo za predstavitev.

Napoved za rezidenco v Las Vegasu britanske pevke Adele je bila objavljena že novembra lani in je bilo napovedano, da bo naredila posebno rezidenco, ki bo trajala štiri mesece. Oddaja bo nosila naslov ' Vikendi z Adele .’ Prizorišče je bilo postavljeno v Colosseum Venue v hotelu Caesar Park. Predstava naj bi se dejansko začela od 21stjanuarja letos in naj bi se nadaljevala do 16thaprila letos vsak petek in soboto.

V oddaji naj bi bile pesmi z novega albuma britanskega pevca 30. To je bil najbolj pričakovani četrti studijski album, ki je izšel v zadnjem času. Po izidu albuma si je uspel zagotoviti mesto na Billboard 200 in postal najbolje prodajan album lanskega leta (po poročilu Billboarda).

OznakeAdele