365 dni Michele Morrone bo kmalu pristala v Bollywoodu in predobro je, da bi bilo res

Internet gori in razlog za ta plamen je nihče drug kot vroča in čedna Michele Morrone. Trenutno poteka snemanje 2. sezone 365 dni. Res smo navdušeni nad filmom in več kot to oboževalci si želijo videti Micheleja. Iz seta smo dobili nekaj ekskluzivnih slik. Michele Morrone je bila na vseh fotografijah videti izjemno vroča. Ostanite z nami, da boste izvedeli vse samo tukaj!

Michele Morrone v Bollywoodu? Je to sploh res?

Michele Morrone je pred kratkim v ekskluzivnem intervjuju povedal, da se mu je obrnila bollywoodska industrija. Da, rekel je, da njegova celotna ekipa zdaj širi svojo nogo proti Indiji. Michele razmišlja o tem, da bi se odločila za nekaj bollywoodskih projektov. Bollywoodska industrija bo zagotovo dobila še eno zvezdo, če se bo Michele pridružila industriji. Ni samo čeden, ampak je zelo vroč in se dogaja. A novica še vedno ni toliko zanesljiva, saj še vedno ne vemo, ali se bo lotil bollywoodskih filmov ali ne.Michele je dejal, da je v resnici počaščen in ponižen, da se mu obrnejo s tako velike platforme za zabavo. Meni, da je bollywoodska industrija polna kulture in okusa. Michele Morrone je prvotno italijanski igralec. Njegov videz in igralske sposobnosti ga opredeljujejo. Res pa mu je všeč barve in glasba bollywoodske industrije. Izvedel je tudi več o industriji hindujščine zabave in namerava zaigrati v nekaterih filmih. Želi poskusiti nekaj novih stvari in meni, da bi bilo super, če bi pogledal v bollywoodsko industrijo. Tako je razmišljal o širitvi svojega poslovanja, vendar še vedno nismo prepričani, ali ga bomo videli v bollywoodskih filmih ali ne!!

Vse o Micheleju Morroneju in njegovi karieri je tukaj!

Videli so ga v 365 dneh in to je bil začetek njegove kariere. Michele Morrone je postal srce občinstva, ko so ga videli v vlogi Don Massima Torricellija v slavni poljski erotični drami, in sicer 365 dni. Postal je res priljubljen. Je zelo velik oboževalec, ki spremlja bazo svojih družabnih omrežij, zlasti na Instagramu. Nanj se je obrnil nihče drug kot slavni bollywoodski ustvarjalec Karan Johan, da bi zaigral v enem od njegovih filmov. Ne samo on, tudi drugi si želijo, da bi Michele prišla v hindujsko kinematografsko industrijo.

Micheleine slike brez srajce na Instagramu razjezijo dekleta po vsem svetu. Je eleganten in eleganten. Michele na Instagramu spremljajo tudi številni ustvarjalci hindujskih filmov. Ni posnel veliko filmov, a ne moremo zanikati, da ga poznamo. Čez noč je postal senzacija, ko je prvič zaigral v filmu 365 dni. Pred kratkim pa snema 2. sezono 365 dni. Pričakujemo, da bo prihajajoča sezona v sliko prinesla več zanimivih konceptov. Oboževalci so zelo navdušeni, da ga bodo spet videli na platnu. Razkrite slike s prizorišč drame so trenutno postale viralne povsod po internetu. Ostanite povezani z nami, če želite izvedeti več o Michele Morrone in drugih zvezdah.